Routebeschrijving

Klik op de rode ballon. Je krijgt meer info over onze locatie en je kunt je route plannen.
Routebeschrijving

Met de auto

Vanuit A28 Zwolle-Amersfoort-Utrecht
Afslag 3 - Den Dolder/Zeist. Aan het einde van de afrit richting Zeist (N238). Na 0,9 km rechtsaf op de Zandbergenlaan (N238) richting Zeist. Na 400 meter rechtdoor de Krakelingweg op. Neem na 0,5 km de tweede afslag op de rotonde (vervolg Krakelingweg). Neem na 1,5 km de eerste afslag op de rotonde richting Zeist (Woudenbergseweg). Deze weg helemaal uitrijden tot in Zeist. Op t-splitsing rechtsaf richting Utrecht de 2e Dorpsstraat in, deze gaat over in de 1e Dorpsstraat. Aan het einde van de 1e Dorpsstraat (aan uw rechterhand een kerk) links aanhouden in de richting Bunnik. Vervolgens de eerste weg naar rechts richting Bunnik (Waterige Weg) aanhouden. Eerste weg naar rechts. Dit is de Zinzendorflaan, waar halverwege aan de linkerkant de witte villa van de KVLO is gelegen.

Vanuit A12 Arnhem-Utrecht
Afslag 20 - Driebergen Zeist. Aan het einde van de afrit, bij de verkeerslichten gaat u rechtsaf richting Zeist, NS Station Driebergen-Zeist. U rijdt nu op de Driebergseweg. Over het spoor de weg vervolgen tot in de bebouwde kom van Zeist. U rijdt rechtdoor de 2e Dorpsstraat in, deze gaat over in de 1e Dorpsstraat. Aan het einde van de 1e Dorpsstraat (aan uw rechterhand een kerk) links aanhouden in de richting Bunnik. Vervolgens de eerste weg naar rechts richting Bunnik (Waterige Weg) aanhouden. Eerste weg naar rechts. Dit is de Zinzendorflaan, waar halverwege aan de linkerkant de witte villa van de KVLO is gelegen.

Vanuit A27 Breda-Tilburg-Den Bosch richting Utrecht.
Bij Knooppunt Lunetten A12 richting Arnhem volgen. Afslag 20 - Driebergen Zeist. Aan het einde van de afrit bij de verkeerslichten linksaf richting Zeist, onder het viaduct door, de Driebergseweg op. Over het spoor de weg vervolgen tot in de bebouwde kom van Zeist. U rijdt rechtdoor de 2e Dorpsstraat in, deze gaat over in de 1e Dorpsstraat. Aan het einde van de 1e Dorpsstraat (aan uw rechterhand een kerk) links aanhouden in de richting Bunnik. Vervolgens de eerste weg naar rechts richting Bunnik (Waterige Weg) aanhouden. Eerste weg naar rechts. Dit is de Zinzendorflaan, waar halverwege aan de linkerkant de witte villa van de KVLO is gelegen.


Met het openbaar vervoer

Vanaf  NS-station Driebergen/Zeist:
Bus 50 richting Utrecht, uitstappen bij halte Het Rond/1e Dorpsstraat, (Zeist), 7 minuten lopen
Bus 51 richting Utrecht Centraal, uitstappen bij halte Het Rond/1e Dorpsstraat, 7 minuten lopen
Bus 74 richting Vianen uitstappen halte Griffensteijnselaan (Zeist), 2 minuten lopen 

Vanaf NS-station Utrecht Centraal:
Bus 50 richting Wageningen, uitstappen bij halte Het Rond, (Zeist), 7 minuten lopen
Bus 51 richting Driebergen-Rijsenburg, uitstappen bij halte Het Rond, (Zeist), 7 minuten lopen
Bus 74 richting Zeist, uitstappen Griffensteijnselaan (Zeist), 2 minuten lopen
Ik heb de helpdesk nodig!
Helpdesk
info@kvlo.nl
0306920847
juristen@kvlo.nl
Word nu lid van de KVLO!
  • Blad, nieuwsbrief en site met:
  • Trends en ontwikkelingen
  • Scholing
  • Netwerken en kenniskringen
  • Juridische steun op jouw vakgebied
  • Collectieve verzekeringen
Terug naar boven
Een ogenblik geduld alstublieft...