Afdelingsbestuur

Het bestuur van de afdeling Utrecht bestaat uit 7 personen.

Hieronder lees je kort wat hun bezig houdt en
waar ze voor staan.

Het bestuur heeft als doel om op lange termijn een waardevolle bijdrage te leveren aan zijn leden.
Waarbij het een trendsetter is voor de andere afdelingen met een vernieuwende blik.


Marijke Knauff
Voorzitter
Mijn naam is Marijke Knauff-Zondag, 35 jaar en al van jongs af aan ben ik graag in beweging. Op de middelbare school is de passie voor bewegen en lesgeven ontstaan door een enthousiaste gymdocent die nu mijn collega is. Ik woon in Houten (Utr.) en geef les in Culemborg op het Koningin Wilhelmina College waarbij sport een belangrijke plek heeft in de school. En daar ben ik blij mee, want ik vind het van belang dat kinderen goed leren bewegen, zelfvertrouwen krijgen en veel van elkaar leren. Het overdragen van deze kennis maar met name ook het begeleiden van dit proces, is elk schooljaar weer een mooie uitdaging. Dat we elkaar als collega’s scherp houden, aanmoedigen en met elkaar kunnen leren, is de reden dat ik graag mijn steentje wil bijdragen binnen het afdelingsbestuur in de regio Utrecht. Kernwoorden hierbij: verbinden, blijven bewegen, vernieuwen, omgevingsgericht.
Laten we er met elkaar voor zorgen dat de provincie Utrecht (en omgeving) een zeer actieve beweegcultuur normaal gaat vinden, van jong tot oud!
Tim Duijf
Penningmeester
Mijn naam is Tim Duijf. Ik woon in Utrecht en werk in Hilversum op het Alberdingk Thijm College. Sport is mijn lust en mijn leven en sinds drie jaar probeer ik het plezier in sporten over te brengen op mijn leerlingen. Ik ben nog druk bezig om mezelf verder te ontwikkelen als docent LO en in mijn optiek kun je naast het zelf lesgeven het meeste leren door kennis en ervaringen te delen met collega docenten LO. Als penningmeester wil ik daarom graag op een actieve manier helpen om samen met het bestuur en met jullie (de vakcollega’s) mogelijkheden te creëren om kennis te delen en activiteiten te organiseren om met en van elkaar te leren.

Ik hoop jullie snel te kunnen ontmoeten tijdens de Grand Opening of een andere bijeenkomst van onze afdeling!
Jaakje Heusinkveld
Lid
Wij zijn Jaakje en Joke, docent l.o. op het Minkema college in Woerden. Bij een brainstorm middag om de afdeling Utrecht nieuw leven in te blazen waren er verschillende vakleerkrachten uit Woerden aanwezig. Wij vonden dat er zeker een afgevaardigde uit Woerden in het bestuur zou moeten plaatsnemen. Vandaar dat wij nu als “gewoon” lid van het bestuur zijn aangehaakt.

Wij zouden graag zien dat we met en van elkaar leren. Als bestuur moeten we er natuurlijk voor zorgen dat we een aantal scholingsmomenten en workshops opstarten, maar het zou nog mooier zijn als er door vraag en aanbod workshops ontstaan.

Wij hopen dat door het ontmoeten van verschillende vakcollega’s tijdens de afdelingsvergaderingen en scholingsmomenten er makkelijker contact gelegd wordt voor bijvoorbeeld het aanhaken bij sporttoernooien, het uitwisselen van ideeën en materialen.

We hopen jullie binnenkort te zien bij de eerste afdelingsbijeenkomst!
Bart Drost
Lid
Ik ben Bart Drost en momenteel geef ik met veel plezier les op De Passie in Utrecht. Hier geef ik inmiddels al een aantal jaar les op de afdelingen VMBO TL, HAVO en VWO. Ik hoop samen met mijn leerlingen te ontdekken hoe leuk en belangrijk bewegen is. Daarbij vind ik het van belang dat de leerlingen niet alleen maar lekker aan het bewegen zijn in de les maar ook dat ze een stapje verder mee denken.

Tijdens een bijeenkomst over de herstart van de afdeling Utrecht was men op zoek naar bestuursleden. Omdat ik het belangrijk vindt dat er een plek in de regio is waar we met en van elkaar kunnen leren. Om zo de jongeren nog meer kwaliteit te kunnen bieden.
Aankomende afdelingsactiviteiten
Terug naar boven
Een ogenblik geduld alstublieft...